Termometr analogowy - nowość!

2017-03-17
Proces parzenia yerba mate to swoisty rytuał, który rządzi się swoimi zasadami. Dokładnie odmierzona ilość suszu musi zostać zalana odpowiednią temperaturą  to podstawa. I tu nierzadko pojawia się problem. Skąd wiadomo, kiedy nasz czajnik osiąga właściwą temperaturę? Z doświadczenia wiemy, że nie każdy posiada specjalny czajnik z termometrem. Dlatego też, aby ułatwić życie wszystkim mateistom, przygotowaliśmy dla Was bardzo pożyteczny gadżet termometr analogowy.


Z jego pomocą z łatwością będziesz kontrolować stan temperatury wody w swoim naczynku. Jest tak poręczny, że możesz go zabrać ze sobą na wycieczkę, do znajomych lub do pracy. Będziesz mógł przyrządzać yerba mate gdziekolwiek się znajdziesz. Podłużny kształt dopasowuje się do większości naczynek, nawet tych z głębokim dnem. Na skali od 0°C do 100°C dla wygody  zaznaczono kolorowym paskiem optymalny zakres temperatur (50-80°C) dla zalania yerba mate. Jeśli więc twój czajnik nie potrafi kontrolować stanu ciepła gotowanej wody lub nie chcesz wydawać pieniędzy na jego drogi odpowiednik –
zajrzyj do nas i sam zdecyduj. To może być twój dodatkowy gadżet.

Polecamy gorąco!
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel